Samarbeten

Ale Trädgårds vänner

Vi älskar samarbeten och därför vill vi lyfta fram några av våra vänner som vi samarbetar med kring olika jobb.

EHAB Mark och Anläggning
Lägger stor vikt vid kommunikation och tydlighet med kunden genom hela projektet. Kräver projektet digitala ritningar så gör de inmätning med drönare och skapar 2d eller 3d ritningar. Nya maskiner med hjälpmedel som effektiviserar och underlättar arbetet. Jobbar med allt inom dränering, asfaltering, stenläggning, schaktning för utbyggnad, planering av tomt/parkering, rivning/röjning av buskar, bilning/sågning/håltagning i asfalt och betong och Cad ritningar 2d & 3d.

Hedenblads Trädgård & Design
Pia Hedenblad driver Hedenblads Trädgård & Design. Pia är utbildad trädgårdsarkitekt och erbjuder trädgårdsdesign och rådgivning till trädgårdsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Hon erbjuder även föreläsningar för grupper och sällskap.

Kungälvs gardencenter
Är en komplett butik för dig som älskar växter. Du hittar alltid växter av högsta kvalitet här. Både nyblivna och erfarna trädgårdsägare ska känna sig hemma. Ett rikt sortiment och god service från kunnig personal är hörnstenar för Kungälvs Gardencenter. 

Essunga plantskola
Är särkilt starka inom träd och buskar på friland och i SpringRing. Har även bra växtbeskrivningar för varje växt att läsa om i deras katalog. Essunga plantskola ligger centralt i Nossebro, Västergötland. Är du intresserad av stora träd så är Essunga vår leverantör. De säljer inte till privatpersoner, kontakta istället oss på Ale Trädgård för offert. 

Glimra ljusdesign
Glimra Ljusdesign drivs av Kristina Karlberg som är ljusdesigner. Glimra Ljusdesign erbjuder armatur- och ljusförslag och ljussätter bland annat trädgårdar, fasader, parker, utegårdar och inomhusmiljöer. Belysningen anpassas efter plats och behov. Utför även provbelysningar på plats, för att kunden ska få en realistisk uppfattning om slutresultatet. Tjänsterna vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

 

För att komma till respektive företags hemsida, klicka på företagets rubrik.